Wat denk je zelf?

tulpenbollen voor Edukans


Beste allemaal,
Vorig jaar zijn wij (docent Diederick Boomsma en leerling Anna Meijer (6c)) naar Ethiopië afgereisd voor het goede doel Edukans, om te ervaren hoe het is om daar naar school te gaan. Terug in Nederland waren wij van plan om met andere docenten en leerlingen geldinzamelingsacties op te zetten en een presentatie te geven over onze ervaringen. Vanwege het welbekende Coronavirus was dit echter niet meer mogelijk. Dit schooljaar zullen we ons opnieuw inzetten voor beter onderwijs in Ethiopië, zie hier onze eerste actie van het jaar! 

Het Beyers Naudé biedt deze herfst in samenwerking met Mulder Tulips tulpenbollen aan, zodat u over een paar maanden van deze prachtige bloemensoort kunt genieten in uw eigen tuin. Want wie geniet er in het voorjaar niet van prachtig bloeiende tulpen?

Mulder Tulips, een familiebedrijf gespecialiseerd in tulpenbollen die de hele wereld overgaan, heeft voor u twee verschillende soorten tulpen:
50 bollen Lefebers Memory, deze bollen geven grote helderrode tulpen en kosten € 10,- 
Dit zijn de rode tulpen die te zien zijn op het voorblad.

50 bollen gemixte kleuren, in deze mix zitten verschillende soorten exclusieve tulpenbollen, ze kosten € 15,- 
Dit zijn de verschillend gekleurde tulpen op de achtergrond van het voorblad. 

U kunt een mailtje sturen met uw bestelling voor woensdag 14 oktober naar dit mailadres: cgbntulpenactie@gmail.com.

Uw bollen zullen af te halen zijn op school, of kunnen worden meegenomen door uw zoon of dochter. Bij het afhalen kan er contant betaald worden. 

Als u andere mensen kent die ook genieten van tulpen, kunt u natuurlijk ook een zak bollen aan hen cadeau doen, of dit mailtje doorsturen! 

Met hartelijke groeten, 

Anna Meijer, Sanne Spigt en Lyan van der Veen

De film van onze reis is te bekijken hierMedia
  • tulpen
  • tulpenbollen poster