Wat denk je zelf?

Groep 8

Online meeting met het Beyers Naudé
De open dag die was gepland op 27 januari 2021 kan door de coronacrisis helaas niet doorgaan. Voor geïnteresseerde groep 8-leerlingen is er op 16 en 17 februari 2021 van 15.00-15.30 uur een digitaal alternatief.

Er wordt een gesprek via Teams van ongeveer 30 minuten georganiseerd waarbij jij samen met een aantal andere groep 8-leerlingen (maximaal 10) vragen kunt stellen aan een docent van onze school en één of twee leerlingen uit klas 1 en 2. De leerlingen vertellen zelf ook over hun ervaringen bij ons op school. Er is voldoende gelegenheid en tijd om veel te weten te komen over onze school, zodat jij een goede schoolkeuze kunt maken.

Je kunt je inschrijven voor een van de data via deze link

Voorlichting (online) ouders groep 8
Op donderdagavond 18 februari 2021 verzorgt onze school een voorlichtingsbijeenkomst voor ouders/verzorgers van leerlingen in groep 8. Onderwerpen die aan de orde komen, zijn onder meer:

- Wat betekent vwo en wat is een gymnasium?
- Wat maakt Beyers Naudé een bijzondere school?
- Wat bieden we uw kind en hoe begeleiden we uw kind daarbij?
- Wat vragen we wanneer uw kind zich op Beyers Naudé wil aanmelden?
- Wat is de rol van ouders in onze school?

U krijgt ook de gelegenheid om uw vragen stellen aan enkele medewerkers van de school én aan enkele ouders van leerlingen. De informatieavond vindt online plaats. Aanvang is om 19.30uur. Ouders/verzorgers die belangstelling hebben, kunnen zich inschrijven via deze link

Zit jij in groep 8 en wil je meer weten over onze school? Onze App met alles wat je wilt weten over Beyers Naudé is te downloaden in de App Store en/of Play Store. De app wordt steeds bijgewerkt met de nieuwste informatie. In onderstaande poster lees je hoe het werkt. 

Bekijk ook alvast deze film van het Chr. Gymnasium Beyers Naudé en je krijgt een goede indruk van hoe het er bij ons op school aan toegaat.