Wat denk je zelf?

Groep 8

Online ontmoeting met het Beyers Naudé
De open dag die was gepland op 27 januari 2021 kan door de coronacrisis helaas niet doorgaan. Voor geïnteresseerde groep 8-leerlingen is er op 16 en 17 februari 2021 een digitaal alternatief.

Er wordt een gesprek via Teams van ongeveer 30 minuten georganiseerd waarbij jij samen met een aantal andere groep 8-leerlingen (maximaal 10) vragen kunt stellen aan een docent van onze school en één of twee leerlingen uit klas 1 en 2. De leerlingen vertellen zelf ook over hun ervaringen bij ons op school. Er is voldoende gelegenheid en tijd om veel te weten te komen over onze school, zodat jij een goede schoolkeuze kunt maken.

Je kunt je inschrijven voor een van de data via deze link

Zit jij in groep 8 en wil je meer weten over onze school? Onze App met alles wat je wilt weten over Beyers Naudé is te downloaden in de App Store en/of Play Store. De app wordt steeds bijgewerkt met de nieuwste informatie. In onderstaande poster lees je hoe het werkt. 

Bekijk ook alvast deze film van het Chr. Gymnasium Beyers Naudé en je krijgt een goede indruk van hoe het er bij ons op school aan toegaat.